Haku

Mikä SeAMK-Finna on?

SeAMK-Finna on Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston hakupalvelu, jolla voit hakea kirjastoon hankittuja painettuja ja elektronisia aineistoja. SeAMK-Finnassa voit myös tehdä varauksia hyllyssä ja lainassa oleviin kirjoihin sekä uusia omia lainoja. Varaaminen ja lainojen uusinta on mahdollista kirjautumalla SeAMK-Finnaan. Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat omilla SeAMK-tunnuksillaan (Haka-kirjautuminen). Muut asiakkaat voivat tilata kirjautumislinkin sähköpostiin.

SeAMK-Finnasta löytyvät aineistot

  • SeAMK Kirjaston painetut kirjat ja lehdet
  • e-kirjat ja e-lehdet
  • SeAMKin opinnäytetyöt
  • linkit e-aineistoihin ja tietokantoihin
  • kansainvälisiä e-artikkeleita, e-kirjoja ja julkaisuja
  • suomalaisia artikkeliviitteitä
  • SeAMKin henkilökunnan kirjoittamia julkaisuja
  • Lisäksi: Haku Eepos-kirjastojen aineistoista

Useita vaihtoehtoja hakea

Perushaku

Perushaulla ja perushaun tarkennetulla haulla löydät kirjaston painetut kirjat ja lehdet, e-kirjat ja e-lehdet, SeAMKin opinnäytetyöt sekä linkit e-aineistoihin. Voit tehdä myös ns. tyhjän haun klikkaamalla vain hae-painiketta.

Kansainvälisten e-aineistojen haku

Haun kautta voi hakea yhdellä haulla kansainvälisiä, pääosin englanninkielisiä artikkeleita, julkaisuja ja kirjoja kirjaston hankkimista e-aineistoista.

Selaa tietokantoja

Selaushaku sisältää kirjaston hankkimien e-aineistojen ja tietokantojen tiedot. Aineistoja voi hakea nimen mukaan. Luettelosta pääsee aineiston omaan käyttöliittymään.

Selaa lehtiä

Selaushaku sisältää kaikki kirjastoon tilatut painetut ja e-lehdet. Lehtiä voi hakea nimen mukaan ja rajata mm. kielen mukaan. Luettelosta pääsee lehden kokoteksteihin tietyn tietokannan tai linkityspalvelun kautta. Klikkaa tietokannan nimeä tai tekstiä "Näytä muut lähteet".


SEAMK-Finna on kansallisen Finna-palvelun paikallinen näkymä. Finna tarjoaa haettavaksi kirjastojen, museoiden ja arkistoiden aineistoja ympäri Suomea. Lisätietoa Finna-hankkeesta.

Kaikki palaute on tervetullutta. Tutustu ja testaa!

Tiedustelut: Kirjaston verkkopalvelut

« Takaisin