Mikä SeAMK-Finna on?

SeAMK-Finna on Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston hakupalvelu, jolla voit hakea kirjastoon hankittuja painettuja ja elektronisia aineistoja.

SeAMK-Finnasta löytyvät aineistot

  • SeAMK Kirjaston painetut kirjat ja lehdet
  • e-kirjat ja e-lehdet
  • SeAMKin opinnäyttetyöt
  • linkit e-aineistoihin ja tietokantoihin
  • kansainvälisiä e-artikkeleita, e-kirjoja ja julkaisuja
  • suomalaisia artikkeliviitteitä
  • Eepos-kirjastojen aineistot

Useita vaihtoehtoja hakea

Perushaku

Perushaulla ja perushaun tarkennetulla haulla löydät kirjaston painetut kirjat ja lehdet, e-kirjat ja e-lehdet, SeAMKin opinnäytetyöt sekä linkit e-aineistoihin. Voit tehdä myös ns. tyhjän haun klikkaamalla vain hae-painiketta. Myös kirjojen varaaminen ja lainojen uusinta mahdollista kirjautumalla omilla SeAMK-tunnuksilla tai kirjastokorttitunnuksilla.

Kansainvälisten e-aineistojen haku

Haun kautta voi hakea yhdellä haulla kansainvälisiä, pääosin englanninkielisiä artikkeleita, julkaisuja ja kirjoja kirjaston hankkimista e-aineistoista. Haku kohdistuu Primo Central Indexiin (PCI), johon sisältyy pääosa kirjaston hankkimista e-aineistoista.

Selaa lehtiä

Selaushaku sisältää kaikki kirjastoon tilatut painetut ja e-lehdet. Lehtiä voi hakea nimen mukaan ja rajata mm. kielen mukaan. Luettelosta pääsee lehden kokoteksteihin tietyn tietokannan tai SFX-palvelun kautta.

Selaa tietokantoja

Selaushaku sisältää kirjaston hankkimien e-aineistojen ja tietokantojen tiedot. Aineistoja voi hakea nimen mukaan. Luettelosta pääsee aineiston omaan käyttöliittymään.


SEAMK-Finna on kansallisen Finna-palvelun paikallinen näkymä. Finna tarjoaa haettavaksi kirjastojen, museoiden ja arkistoiden aineistoja ympäri Suomea. Lisätietoa Finna-hankkeesta.

Kaikki palaute on tervetullutta. Tutustu ja testaa!

Tiedustelut: Kirjaston verkkopalvelut

« Takaisin