Haku

Mikä SeAMK-Finna on?

SeAMK-Finna on Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston hakupalvelu, jolla voit hakea kirjastoon hankittuja painettuja ja elektronisia aineistoja. SeAMK-Finnassa voit myös tehdä varauksia hyllyssä ja lainassa oleviin kirjoihin sekä uusia omia lainoja, tallentaa hakuja ja tehdä aineistoista suosikkilistoja.

Varaaminen ja lainojen uusinta on mahdollista, kun ensin kirjaudut SeAMK-Finnaan. Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat omilla SeAMK-tunnuksillaan Haka-kirjautumisen kautta. Muut asiakkaat voivat tilata kirjautumislinkin sähköpostiin tai kirjautua Finna-tunnuksella.

SeAMK-Finnan avulla löydät

  • painetut kirjat ja lehdet
  • e-kirjat ja e-lehdet
  • avoimia verkkojulkaisuja
  • SeAMKin opinnäytetyöt
  • linkit e-aineistoihin ja tietokantoihin
  • kansainvälisiä e-artikkeleita, e-kirjoja ja verkkojulkaisuja
  • suomalaisia artikkeliviitteitä ja kokotekstiartikkeleita
  • SeAMKin henkilökunnan kirjoittamia julkaisuja

Useita vaihtoehtoja hakea

Perushaku ja tarkennettu haku

Perushaulla (haku Kirjaston kokoelmista) ja tarkennetulla haulla löydät kirjaston paikallisen aineiston eli painetut kirjat ja e-kirjat, painetut lehdet ja e-lehdet, SeAMKin opinnäytteet sekä linkit tietokantoihin. Voit tehdä myös ns. tyhjän haun klikkaamalla vain hae-painiketta .

Kansainvälisen e-aineiston haku

Kansainvälisten e-aineistojen haulla löydät sähköisessä muodossa esimerkiksi lukuisia vertaisarvioituja tutkimuksia, artikkelijulkaisuja ja e-kirjoja useilta eri tieteenaloilta ja eri kustantajilta. Voit myös hakea kansainvälisiä e-aineistoja tarkennetulla haulla. Kansainvälisten e-aineistojen tarkennetun haun kentät ovat erilaisia kuin tarkennetussa haussa Kirjaston kokoelmista.

Kotimaisten artikkelien haku

Kotimaisten artikkelien haulla voit hakea kotimaisia ammatillisia ja tieteellisiä artikkeleita ja julkaisuja. Haulla löydät tietoja suomalaisista artikkeleista ja julkaisuista sekä linkkejä niiden kokoteksteihin. Voit myös hakea kotimaisia artikkeleita tarkennetulla haulla.

Avointen oppimateriaalien haku

Avointen oppimateriaalien haulla voit löytää Avointen oppimateriaalien kirjaston avoimia oppimateriaaleja kaikilta koulutusasteilta. Palvelua ja sieltä löytyviä oppimateriaaleja voivat käyttää niin opettajat, oppijat kuin aivan kaikki kansalaiset.

Selaushaut

Tietokantalista sisältää kirjaston hankkimien e-palveluiden ja tietokantojen tiedot. Tietokantalista sisältää myös linkit ko. verkkopalveluihin. Lehtilistasta löydät kirjaston painetut lehdet ja e-lehdet.

Osa kansallista Finnaa

SeAMK-Finna on kansallisen Finna-palvelun paikallinen näkymä. Finna tarjoaa haettavaksi kirjastojen, museoiden ja arkistoiden aineistoja ympäri Suomea. Lisätietoa Finna-hankkeesta.

Kaikki palaute on tervetullutta. Tutustu ja testaa!

Tiedustelut: Kirjaston verkkopalvelut