Food technology and biotechnology
Finna-arvio
Food technology and biotechnology
Tallennettuna:
Aineistotyyppi | |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
kroatia |
Huomautukset |
Refereed/Peer-reviewed |
Julkaisija |
Zagreb, Croatia :
Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Muu ilmiasu |
1330-9862 |
Edeltäjä |
Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija |
Julkaistu |
Print began with vol. 34, no. 1 (Jan./Apr. 1996)=1996,1 |
Julkaisutiheys |
Quarterly |
ISSN |
1334-2606 |
Hankintapaikka |
Kaciceva 23, HR-10000 Zagreb, Croatia |
Huomautukset |
Official journal of: Croatian Society for Biotechnology, Union of Croatian Societies for the Promotion of Nutrition, and Slovenian Microbiologic Society, 1996- ; of: Croatian Society for Biotechnology and the Slovenian Microbiological Society, <2000-> |
Huomautus kielistä |
In English; summaries also in Serbo-Croatian |
Hae kokoteksti |