Huom! SeAMKin kirjastot ovat kiinni kesällä muuton takia. Hyllyvaraukset SeAMK-Finnassa poissa käytöstä. Ohjeita asiakkaille...

Elämysperusteisen ruokapalvelutapahtuman tuottamisen konseptointi : teemallisuus, prosessimaisuus ja kokonaisvaikutelma markkinoinnin johtamisen haasteena

Kuvan käyttöoikeudet:

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Katso myös käyttöehdot

QR-koodi

Elämysperusteisen ruokapalvelutapahtuman tuottamisen konseptointi : teemallisuus, prosessimaisuus ja kokonaisvaikutelma markkinoinnin johtamisen haasteena

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Muut nimekkeet
Teemallisuus, prosessimaisuus ja kokonaisvaikutelma markkinoinnin johtamisen haasteena
Ulkoasu
Julkaistu myös verkkoaineistona
XIII, 296 sivua : kuvitettu ; 25 cm
Kieli
suomi
Julkaisija Vaasa : Vaasan yliopisto 2015.
OpinnäyteVäitöskirja : Vaasan yliopisto, markkinoinnin laitos,
SarjaActa Wasaensia, ISSN 0355-2667; 330.
Acta Wasaensia, Liiketaloustiede, ISSN 1235-7871; 135.
Luokitus
Aiheet
ValmistajaSuomen Yliopistopaino Oy - Juvenes Print, 2015
Lisätiedot
Tuija Pitkäkoski
ISBN
978-952-476-626-5 nidottu