Huom! Muuton takia kirjastoissa aukiolomuutoksia 16.5.2018 alkaen. Kaikki kirjastot kiinni kesällä. Lue lisää...

Modernist cuisine : the art and science of cooking. Volume 5, Plated-Dish Recipes

Kuvan käyttöoikeudet:

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Katso myös käyttöehdot

QR-koodi
Finna-arvio
(0)

Modernist cuisine : the art and science of cooking. Volume 5, Plated-Dish Recipes

Hae kokoteksti
Painettu kirja
Tallennettuna:
Ulkoasu:
xiii, 287, cxiv s. : kuvitettu ; 34 cm
Kieli:
englanti
Huomautukset:
Volumet 1-5 (34 cm) kirkkaassa pleksikotelossa, volume 6 (28 cm) on rengaskirja.
Volume 5 sisältää kaikkien osien sisällysluettelot sekä sanaston.
Julkaisija: Bellevue (WA) : Cooking Lab 2011.
Luokitus:
Aiheet:
Lisätiedot:
Nathan Myhrvold with Chris Young and Maxime Bilet ; photography by Ryan Matthew Smith and Nathan Myhrvold
ISBN:
978-0-9827610-0-7 koko teoksen ISBN, sidottu
Kontrolloimaton nimeke:
History and fundamentals
Techniques and equipment
Animals and plants
Ingredients and preparations
Plated-dish recipes
Kitchen manual