Modernist cuisine : the art and science of cooking. Volume 5, Plated-Dish Recipes

Kuvan käyttöoikeudet:

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Katso käyttöehdot

QR-koodi
Finna-arvio
(0)

Modernist cuisine : the art and science of cooking. Volume 5, Plated-Dish Recipes

Hae kokoteksti
Tallennettuna:
Ulkoasu
xiii, 287, cxiv s. : kuvitettu ; 34 cm
Kieli
englanti
Huomautukset
Volumet 1-5 (34 cm) kirkkaassa pleksikotelossa, volume 6 (28 cm) on rengaskirja.
Volume 5 sisältää kaikkien osien sisällysluettelot sekä sanaston.
Julkaisija Bellevue (WA) : Cooking Lab 2011.
Luokitus
Aiheet
Lisätiedot
Nathan Myhrvold with Chris Young and Maxime Bilet ; photography by Ryan Matthew Smith and Nathan Myhrvold
ISBN
978-0-9827610-0-7 koko teoksen ISBN, sidottu
Kontrolloimaton nimeke
History and fundamentals
Techniques and equipment
Animals and plants
Ingredients and preparations
Plated-dish recipes
Kitchen manual