Huom! Muuton takia kirjastoissa aukiolomuutoksia 16.5.2018 alkaen. Kaikki kirjastot kiinni kesällä. Lue lisää...

Mistä makuelämys syntyy?

Kuvan käyttöoikeudet:

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Katso myös käyttöehdot

QR-koodi
Finna-arvio
(0)

Mistä makuelämys syntyy?

Artikkeli
Julkaisussa: Luomulehti 2014 : 5, s.18-19
Luomulehti (2014) : 5, s. 18-19
Luomulehti 2014 : 5, s.18-19
Tallennettuna:
Ulkoasu
Kokoteksti netissä
Kieli
suomi
Huomautukset
Haastattelussa akatemiatutkija Mari Sandell Turun yliopistosta.
Sandell johtaa Aistit ja ruoka -ryhmää Funktonaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa.
SarjaTutkittua tietoa
Luokitus
Aiheet