Verkkomaksaminen SEAMK-Finnassa

SeAMK-Finnassa voit maksaa sinulle kertyneitä myöhästymismaksuja myös verkkomaksuna.

Maksettavissa olevat maksut näet Oman tilisi tiedoista.

Maksut

 • Maksut -välilehdellä näet oman maksukertymäsi ts. paljonko sinulla on maksettavaa ja syyn, mistä maksut ovat kertyneet.
 • Yli 10 euron maksukertymä aiheuttaa lainakiellon, joka raukeaa, kun suoritat vaaditut maksut.
 • Maksut voit maksaa kirjaston palvelupisteisiin tai verkkomaksuna. Tarvittaessa voit saada tilinumeron maksamista varten.

 • Huom.

  Osa myöhästymismaksuista saattaa olla "palauttamatta / uusimatta" -tyyppisiä. Tämä tarkoittaa, että sakon aiheuttaneet lainat ovat tällä hetkellä myöhässä eikä lainoja ole uusittu tai palautettu. Tällaisia sakkoja ei voi maksaa verkkomaksulla suoraan, vaan ne on hoidettava jommallakummalla näistä tavoista:

  • Palautat ne lainat, joista maksut ovat syntyneet, ja tämän jälkeen maksat maksut kirjastossa tai verkkomaksulla.

  • tai

  • Ota yhteyttä kirjastoon aukioloaikana sopiaksesi maksusta. Tällöin asia hoidetaan niin, että maksujen maksaminen on mahdollista myös verkkomaksulla. Samalla lainat uusitaan normaalisti, lukuun ottamatta niitä lainoja, joihin on muiden asiakkaiden varauksia.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail

« Takaisin